torstai 8. lokakuuta 2009

Nukkumavikaiset nörtit.... evoluution puuttuvat linkit

Joo tosiaan tau tuota brutal legendiä testaili yöllä, oli tarkoitus mennä kyllä hieman aiemmin nukkumaan mutta sepä nyt on ihan mahdoton ajatus ilmeesest. Kun toinen keksii jotain mielenkiintoisaa niin eipä se toinenkaan voi mennä nukkumaan. Tuli taas todistettuu. Mie se sitten pakertelin tämän kanssa ja kauhee ryske,pauke ja skittan rämpytys kuulu viereisestä huoneesta. Sitten nää viel ihmettelee miks aamulla ei meinaa saada ihteensä sängyst ylös ja tarvii selvitäkseen päivästä pannullisen kahvia.

Mulla ei o viel menny se pannullinen joten tuntuu ylettömän vaikeelta saada tuota evoluutioteoriaa aivoihini mahtumaan. Sys tuossa pätee matikassa ja ite taistelen että saan päähän tungettua edes hieman tietoa joka ei yllättäen liity tietokoneisiin.

Miksei meikä voi olla niinku semmoinen hyvä kaikessa, vaan tarvii olla tämmöinen nippelitieto aivo?? Tau tituleeras ihteensä eilen evoluution puuttuvaksi llinkiksi. Mä taidan olla se evoluution hukkapala :D

ja taas toi kahvekuppi on tyhjä...... eikö se vois itekseen täyttyä???

Evoluution kehitys asteet??? No joo tämän nörtin evoluutio on tainnut pysähtyy ihan totaalisesti, semmoinen alkulima nörtti. Heti kun joku ei onnistu mennään kiukutteleen Taulle et auta kun en osaa. Tai sitten kiskotaan kilaria, kuten täs yks päivä kun koitin pakertaa Omppua verkkoon. Sehän tietenkin on taun syy jos mä en ymmärrä mistään mitään :P Joku tolkku se alkulimallaki pitäsi olla. Mut joo jos iltapäivällä sais aikaan vaikka jotain alkuliman yskäisemää räkää viisaampaa tekstiä ... ehkä

1 kommentti:

  1. Mjoo... puuttuva linkki, seuraava kehitysaskel tai sitten se evoluution harha-askel... siitä voi tutut valkata sopivimman ;)

    VastaaPoista