keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Pleikkarin Move , Nintendo Wii ja Tuparit

Tuparit tuli juhlittua tuossa perjantaina ja luvalla saapi sanoa että kivvaa oli. Eikä ainakaan viel oo keneltäkään juhlijoistakaa tullu negaa palautetta. Pojat leikki ps3:sen movella ja lystiltä tuo meno näytti. Tosin kun ottaa huomioon että porukka humalassa niiden kapuloiden kanssa huitoi meinasi olla välillä katsojillakin nopeat refleksit tarpeen koska liikeradat tuntuivat olevan melko laajoja :D Mutta tosiaan sen verran kivan oloista touhua oli (itse en uskaltanut ko tilassani heilua) että ostoslistalle ehdottomasti lisättiin pleikkarin move ohjaimia kaksi kappaletta ja tietenkin move pelejä.



Nintendon Wiihän on mulla ollut ostohaluna jo jonkin aikaa ja eteenkin siihen wii sports ja tasapainolauta. Nyt alkaa ostopäätös hieman rakoilemaan ja eteenkin jo PlayStation saa aikaiseksi jotain samanmoista. Siskollani on Wii ja sillä ollaan paljonkin urheiltu kun ollaan heillä oltu kyläilemässä. Eteenkin keilaus oli sen verran kovaa treeniä että neljätuntisenkin session jälkeen oli jalat niin kipeät että voisi luulla maratonin vähintäänkin juosseen.
Grafiikkahan on Wiissä karkeampaa joten Pleikka3:sen kaunista grafiikkaa katseli oikeinpa mielellään kun mies sitä testaili.
Vertaa ylempi kuva Wii alempi Pleikka3

(Kiitos Ilpolle kapulan ja pelien lainasta) Tietenkin kun on tämmöinen teknonörtti niin mielellänihän ottaisin molemmat Wiin ja Move ohjaimet Pleikalle olisi ainakin laajakirjoista harrastelua.

Huomion kiinnitti ainakin tuossa ps3:sen Sport Chanppionsissa frisbee golf , jousiammunta ja miekkailu ehdottomasti pakko saada itselleen ja päästä huitomaan :D:D

Isäntä saa halutessaan antaa hieman syväluotaavampaa arviota Movesta kun minä lähinnä kiinnitän huomiota nättiin grafiikkaan ja siihen kuinka kivaa oli :D Hieman harmittaa että selkä on niin kipeä tällä hetkellä että itsen en pääse movea testaamaan ainakaan viellä , eli vain katsellut olet sujuvasti ja vältellyt heiluvia käsiä






Ilta sisälsi myös paljon laulua ja jonkun verran tanssiakin. Porukalla tuntui olevan kivaa ja juhlathan jatkuivatkin sitten ihan lauantai aamuun asti jolloin viimeiset sissis intoutuivat saunomaan. Ja koska homman nimi oli että kaikki viina talosta oli juotava pois , viimeiset sinnikkäät lipåittivät viimeisetkin viinintipat pois. Ihme kyllä lauantaina kun muutaman tunnin oli nukkunut ei edes juurikaan ollut krapulaa. Tuota kamalaa lastentautia ;)

Tulevana viikonloppuna olisi synttäreitä luvassa mutta kahtoo nyt kestääkö kunto...... Siskon Wiitä nyt ainakin voisi kurittaa taas ;)

Ja ennenkaikkea : Kiitokseni perjantaina paikalla olleille !!!! Oli kyllä kivaa ;)

1 kommentti:

  1. Move on ollut hankitalistalla julkaisustaan lähtien, ja ei tämä muutaman päivän kokeilusessioa ainakaan tuota intoa laimentanut, päinvastoin =)

    Hauskaa oli ja ohjain toimii mitä parhaimmin. Kannattaa melkein hommata heti toinen move kapula niin kaksinpelaaminen helpottuu, sekä osassa yksinpeleistä saa uhomattavasti lisämaustetta.

    Eli kaikinpuolin mainio kampe vaikka näyttääkin hassulta.

    VastaaPoista