tiistai 1. joulukuuta 2009

HTC Touch Diamond

Näinhän se on että lapsella tarvii olla aina leluja.... varsinkin uusia ja ennen kokemattomia =)

Blackberry siis vaihtui tuollaiseen HTC:n Touch diamondiin, ja voisi sanoa ensiakelia sen parissa mielenkiintoisiksi. Kuten myös BB, on tämäkin Nokiaan ja Sonyericssoniin tottuneelle melkoista kulttuurishokkihoitoa.

Vähän valikoita tutuiksi ja Clear storage... mitvit, sinne meni touchflo3d käyttöliittymä o_O

Hieman laitetta koneella penkoessani huomasin että sehän on täynnä edellisten omistajien tauhkaa ja tavaraa ( tyhjentäkää ihmiset puhelimenne kun myytte ), mutta myös onneksi tarvittavat asennuspaketit että sai flo3dn takaisin.

Seuraava ihmetyksen aihe oli että miksei puhelimen file managerilla näe internal storagea??? Iiihhihii... järjestelmä varaa sen jos usbilla koneessa kiinni, siksi puhelin ei sitä näe.

Tuon kun huomasi niin jopas onnistui asennus =) Nyt käytellyt ja jeesustellut laitetta jonkinaikaa, täytyy todeta että on mukavan ja käteensopivan kokoinen. Käytettävyys onkin sitten hieman kaksipiippuinen juttu... perusjutut onnistuu hyvin päänäytöllä flon kautta, mutta jos haluaa vähän enempi säätöä alkaa se vekslaaminen ja haku. Johtunee osaltaan siitä olen windows mobilen aika tuore käyttäjä.

Annetaan nyt luurille pari päivää armonaikaa näyttää kykynsä ja jos ei vakuuta niin voi olla että adoptiosuhde vaihtuu noksuun tai eerikkiin.

Puhelimen edellisille omistajille lohdutuksen sanoiksi että mitä luurissa olikaan, on deletoitu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti